Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

Skills for all

Land: Cambodja
Categorie: Onderwijs
doneer aan dit project

Gezinnen hebben vaak niet genoeg geld om ervoor te zorgen dat hun zoon of dochter naar school kan gaan en de gezondheidszorg krijgen die zij nodig hebben. Werk vinden is dan ook lastig voor hen in de toekomst. Vooral kinderen, jongeren en vrouwen met een handicap lijden onder dit probleem.

Samen met DDSP werkt SeeYou in Cambodja aan het ontwikkelen van een inclusief trainingscentrum voor vakonderwijs. Vakonderwijs in Afrika dat toegankelijk is voor jongeren met een ernstige handicap. De eerste verdieping is met hulp van de organisatie A VAST Foundation gebouwd. Op deze verdieping zitten klaslokalen en trainingsruimten. Op de tweede verdieping, die nog gebouwd moet worden, komt accommodatie voor de jongeren met een handicap.

De eerste trainingen zijn van start gegaan. Jongeren met een handicap ontvangen naast een vakopleiding ook een vergoeding voor reiskosten en zakgeld om materialen aan te schaffen die zij nodig hebben tijdens hun opleiding. Als zij klaar zijn met de opleiding ontvangen ze een training om hun te begeleiden naar de arbeidsmarkt.


doneer aan dit project

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.