Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

Publicaties

Jaarverslag

Ieder jaar publiceren wij een jaarverslag waarin wij kort laten zien wat wij, mede dankzij de betrokkenheid van al onze donateurs, met ons werk hebben bereikt. Wij willen u laten zien hoe wij de middelen die wij mogen ontvangen, inzetten om te werken aan een wereld waarin mensen met een handicap gelijke kansen krijgen op werk en onderwijs. Daarin proberen wij zo transparant en eerlijk mogelijk de positieve, maar ook de negatieve financiële resultaten weer te geven. Ons jaarverslag is ten slotte een verslag waarin wij laten zien hoe wij steeds beter en meer, recht doen aan mensen met een handicap en welke keuzes wij maken om dit, samen met onze betrokken donateurs, te bereiken.

Laat Docreader ons jaarverslag van 2019 voorlezen of download hier de PDF. Download hier de samenvatting van ons jaarverslag van 2019. 

Please download the English version of the annual report 2019 here.

Publicaties

Inclusion Game

De Inclusion Game is het eerste spel in een serie van Inclusion Games. Het spel helpt u en en uw team te begrijpen welke barrieres mensen met een handicap moeten trotseren. Ook leert u om korte- en lagentermijnoplossingen te ontwikkelen.

U kan het spel in een doos bestellen; deze wordt met de post verzonden. Of download de digitale versie die op de laptop of tablet bekeken kan worden. De digitale versie kan ook uitgeprint worden met een kleurenprinter. Voor alle opties, ga naar de website www.inclusiongame.org.

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.