Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

vrijwilliger

Wil je ook in actie komen en je inzetten voor een volwaardig bestaan van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden? Wij bieden verschillende mogelijkheden om in actie te komen. Zo kan je vrijwilliger worden door bijvoorbeeld een eigen actie op te zetten om geld in te zamelen voor SeeYou, voorheen Light for the World Nederland.

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar. Ze zetten zich gezamenlijk in voor een gelijkwaardige plaats voor mensen met een handicap in samenlevingen van veel ontwikkelingslanden. Ze vinden het namelijk belangrijk dat mensen met een handicap ook recht hebben op bijvoorbeeld gezondheidszorg en onderwijs. Zo zegt Nellie, een van onze vrijwilligers: ‘’Als je bedenkt dat 90% van de gehandicapte kinderen niet naar school gaan omdat de ouders zich schamen, of omdat de school geen raad weet met de problemen, dan is daar nog veel werk.’’ SeeYou zet zich onder andere voor deze kinderen in, mede dankzij de steun van onze vrijwilligers. Hun inzet en betrokkenheid is daarom van grote waarde.

Heb je interesse en wil je ook vrijwilliger worden bij SeeYou? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Margreeth Bronsema, coördinator van Fondsenwerving en Communicatie.

T: +31 (0)318 – 58 63 55
E: m.bronsema@seeyoufoundation.nl

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.