Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

Nalatenschap

Laat de wereld iets moois na…

U kunt heel concreet het verschil maken voor mensen met een (visuele) handicap met ontwikkelingshulp in Azië en Afrika. Niet alleen op korte termijn, maar ook als u er niet meer bent. Een schenking bij leven of bij testament kan een goede invulling geven aan uw persoonlijke wensen. Wilt u hierover een gesprek, neemt u dan contact op met Dicky Nieuwenhuis (0318 – 58 63 57). Zij informeert u graag over de mogelijkheden en de fiscale voordelen.

Wilt u SeeYou, voorheen Light for the World Nederland begunstigen in uw nalatenschap? Dat kan door het opmaken van een testament bij de notaris. De stichting heeft de ANBI-status en is daarom vrijgesteld van erfbelasting. Zo wordt uw bijdrage volledig gebruikt voor het werk dat u belangrijk vindt.

Testament

De heer Van W. uit Bilthoven werkte acht jaar voor een handelsmaatschappij in Ethiopië. Na uitvoerige gesprekken met een lokale oogarts nam hij SeeYou op in zijn testament. Dankzij zijn nalatenschap is het oogzorgprogramma in Ethiopië voor de komende drie jaar verzekerd!

Naar de notaris

Voor het opmaken van een testament hebt u een notaris nodig. Maak gerust een afspraak met een notaris bij u in de buurt voor een deskundig advies. Een oriënterend gesprek van een half uur is gratis. U kunt ook bellen met de notaristelefoon: 0900 – 346 93 93 (werkdagen 9:00-14:00 uur; € 0,80 per minuut).

Tip

Bestel het boekje ‘Een Laatste Wens’ om al uw persoonlijke wensen in op te schrijven. Klik voor meer informatie.

Foto van het boekje Een Laatste Wens.

 

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.