Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

17 december 2020

Werken aan een inclusieve toekomst!

Samen met 15 andere internationale organisaties werken wij aan een inclusieve toekomst voor mensen met een beperking in Kenia. Ons InBusiness programma is één van de twee initiatieven om ervoor te zorgen dat mensen met een beperking een eerlijke kans hebben op werk en inkomen.

Inclusive futures 1

Een aantal weken geleden was er een tof event! Mensen met een beperking en de vertegenwoordigers uit de private sector deelden hun kennis en ervaring. Ook bespraken we verdere mogelijkheden voor de publieke sector. Onze SeeYou Kenia vertegenwoordiger – Stephen Njenga – kwam ook aan het woord. Hij sprak over ons InBusiness project.

Tijdens het event werd informatie gedeeld over de voordelen van inclusie van mensen met een beperking. Èn mensen met een beperking werden in de schijnwerpers gezet! Het is enorm belangrijk dat zowel de private als publieke sector te overtuigen van de kwaliteiten van deze kwetsbare groep. Mensen hebben vaak  vooroordelen en sluiten daarom mensen met een handicap uit. Samen kunnen we werken aan een betere en inclusievere samenleving!

Gerelateerde Berichten

12 januari 2021

De 15 minuten die Lina’s leven veranderde

Lees Voor Blindheid komt veel vaker voor in ontwikkelingslanden dan in Westerse landen. In Sub-Sahara Afrika zijn de cijfers van mensen met blindhe...

5 januari 2021

Bonzen op de voordeur

Lees Voor De vaders en moeders zaten op kleurrijke kleedjes op de grond. Hun kind op de arm, op schoot of liggend voor zich op de grond. Ik was op ...

18 december 2020

Maak kennis met onze nieuwe naam: SeeYou

Lees Voor Per 1 januari hebben we een nieuwe naam: SeeYou! We gaan als zelfstandige organisatie verder en kunnen daardoor nog effectiever, en nog d...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.