Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

3 november 2020

Steun jongeren met een handicap met uw cartridges en mobieltjes!

Heeft u nog cartridges of mobieltjes die u niet meer gebruikt? Lever ze dan nu in, want dankzij onze samenwerking met het bedrijf Eeko ontvangen wij €3 per ingeleverd mobieltje! Met de opbrengst kunnen we ervoor zorgen dat jongeren met een handicap in Uganda scholing en werk krijgen. Vrijwilligster Klarinne zet zich in voor jongeren met een handicap

 “Ik, als vrouw met een visuele beperking, zet mij al jaren in voor mijn visueel beperkte medemens in Afrika. Er is een groot gebrek aan goede oogzorg, en toegankelijk onderwijs en werk. Ook u kunt helpen door uw oude mobieltjes en cartridges in te leveren!”

Mobieltjes inzamelen

Op verschillende manieren kunnen mobieltjes worden ingezameld. Als bedrijf of winkel kan u een inzamelbox laten plaatsen door Eeko. Ter promotie van uw eigen inzamelbox kan u materiaal bij ons aanvragen. Heeft u oude mobieltjes of cartridges bij u thuis in de la liggen en wilt u deze inleveren? Dan kan u via de website van Eeko een inzamelpunt bij u in de buurt opzoeken. Vermeld duidelijk op een envelop ‘SeeYou’. Dan weet Eeko dat de opbrengst ten goede van SeeYou moet komen.

Meer weten over de actie? Klik dan hier!

Gerelateerde Berichten

19 januari 2021

Opticien Schelfhout is Opticien voor de Wereld!

Lees Voor Opticien Schelfhout voor Oog & Oor in Terneuzen draagt het label Opticien voor de Wereld. Samen met SeeYou zetten ze zich in voor bet...

12 januari 2021

De 15 minuten die Lina’s leven veranderde

Lees Voor Blindheid komt veel vaker voor in ontwikkelingslanden dan in Westerse landen. In Sub-Sahara Afrika zijn de cijfers van mensen met blindhe...

5 januari 2021

Bonzen op de voordeur

Lees Voor De vaders en moeders zaten op kleurrijke kleedjes op de grond. Hun kind op de arm, op schoot of liggend voor zich op de grond. Ik was op ...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.