Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

29 juni 2020

Het jaarverslag van 2019

Ieder jaar publiceren wij een jaarverslag waarin wij kort laten zien wat wij, mede dankzij de betrokkenheid van al onze donateurs, met ons werk hebben bereikt. Graag geven wij een inzicht in hoe wij de middelen die wij mogen ontvangen, inzetten om te werken aan een wereld waarin mensen met een beperking gelijke kansen krijgen op het gebied van werk, zorg en onderwijs.

Vanaf deze week kan je in ons jaarverslag lezen over de resultaten die wij in 2019 dankzij jouw hulp mogen behalen. Zo voerden wij in het afgelopen jaar in totaal 19 projecten uit in 15 verschillende landen voor en met mensen met een beperking. Ook hebben we lokale en internationale organisaties begeleid om hun werk en programma’s inclusief en toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.

Het jaarverslag van 2019 staat online!

Met ons jaarverslag bieden wij een kijkje in de vele initiatieven waarin mensen met een beperking het voortouw namen. Zoals het Make 12.4% Work Initiative: een speciaal programma waar SeeYou, voorheen Light for the World Nederland aan mee werkt. Mark uit Oeganda deed mee aan dit programma en mocht stagelopen bij een hotel als voedselassistent: “Op een nieuwe plek beginnen is nooit eenvoudig. Maar al snel werd ik in de bediening ingezet. Naast dat ik het vak geleerd heb, ben ik nu ook veel meer over mijn handicap gaan praten met andere mensen,”.  Benieuwd naar Marks verhaal en de verhalen van anderen?

Lees meer over onze initiatieven en resultaten in ons jaarverslag!

Gerelateerde Berichten

19 januari 2021

Opticien Schelfhout is Opticien voor de Wereld!

Lees Voor Opticien Schelfhout voor Oog & Oor in Terneuzen draagt het label Opticien voor de Wereld. Samen met SeeYou zetten ze zich in voor bet...

12 januari 2021

De 15 minuten die Lina’s leven veranderde

Lees Voor Blindheid komt veel vaker voor in ontwikkelingslanden dan in Westerse landen. In Sub-Sahara Afrika zijn de cijfers van mensen met blindhe...

5 januari 2021

Bonzen op de voordeur

Lees Voor De vaders en moeders zaten op kleurrijke kleedjes op de grond. Hun kind op de arm, op schoot of liggend voor zich op de grond. Ik was op ...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.