Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

25 september 2019

Gezocht: Relatiemanager Stichtingen en Vermogensfondsen

Light for the World is een christelijke ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor bestrijding van vermijdbare blindheid en voor inclusie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. De stichting is actief in Afrika en Azië. Met innovatieve projecten bieden we mensen met een handicap een eerlijke kans om te participeren in de samenleving. We werken hierin samen met overheden, gezondheidszorg, scholen en werkgevers. Onze expertise delen wij graag met andere ontwikkelingsorganisaties, zodat ook zij hun programma’s toegankelijk kunnen maken voor mensen met een handicap. Voor een duurzame uitvoering van onze programma’s werken we samen met lokale partners.

Vanwege uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Relatiemanager Stichtingen en Vermogensfondsen (Veenendaal, 24-36 uur per week).

Werk jij graag mee aan gelijke kansen voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden? Ben jij in staat om verbindingen te leggen tussen de missie van vermogensfondsen en onze expertise? Dan gaan we graag samen met jou de uitdaging aan!

Je functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het initiëren, uitbouwen en beheren van duurzame relaties met stichtingen en vermogensfondsen in Nederland. Samen met een team van experts in binnen- en buitenland ontwikkel je innovatieve, aansprekende en kwalitatief hoogwaardige voorstellen die goed aansluiten bij de wensen van donoren. Je vertegenwoordigt Light for the World in relevante netwerken en weet onze programma’s succesvol te profileren en te positioneren. Je bent het aanspreekpunt voor fondsen en zorgt dat zij tijdig voorzien worden van kwalitatief goede rapportages. Je reist soms naar de landen waar wij actief zijn.

Wie zoeken wij

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in een bedrijfskundige, commerciële of development studies richting;
  •  Je hebt bij voorkeur meerjarige ervaring in het werven van fondsen bij stichtingen en vermogensfondsen;
  •  Je hebt bij voorkeur inhoudelijke kennis van ontwikkelingssamenwerking;
  •  Het is een pré als je een goede verbinding hebt met vertegenwoordigende organisaties van mensen met een handicap in Nederland;
  •  Je bent een conceptueel denker, een netwerker, resultaatgericht en je bent in staat verbindingen te leggen;
  • Je bent initiatiefrijk, besluitvaardig en in staat te plannen en te organiseren;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels;
  • Je leeft en werkt vanuit je christelijk geloof en je kunt je helemaal vinden in onze missie, visie en kernwaarden.

Wat bieden wij?

Light for the World biedt je een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale en dynamische werkomgeving. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gedreven team van professionals. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en de mogelijkheid om de impact van onze programma’s met eigen ogen te zien. We bieden je een jaarcontract, met de intentie tot verlenging. Verder bieden we je flexibele werktijden en de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken. Light for the World volgt voor salariëring de cao Sociaal Werk (salariëring schaal 10-11).

Interesse?

Spreekt deze uitdagende functie je aan en herken jij je in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. In je cv en motivatiebrief weet je ons te overtuigen van je professionaliteit, geschiktheid en enthousiasme voor de functie. Ook lezen we graag je motivatie om vanuit je christelijk geloof bij ons aan de slag te gaan. Mensen met een handicap worden uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Je sollicitatie kun je uiterlijk 30 september 2019 sturen aan David Karelse via d.karelse@karelserecruitment.nl. Heb je vragen over het sollicitatieproces of de functie, dan staat David je graag te woord via bovenstaand mailadres of op telefoonnummer 06-82568838.

Aan alle medewerkers van Light for the World wordt gevraagd om de gedragscode te ondertekenen en
zich hieraan te allen tijde te houden. In de gedragscode heeft de bescherming van het kind specifieke
aandacht, wij volgen hierbij de PSEA (Protection Against Sexual Exploitation and Abuse) richtlijnen.
Succesvolle werving is afhankelijk van een positieve afronding van antecedentenscreening, inclusief
referenties van voormalige werkgevers.


Wil je weten wat je kunt verwachten als relatiemanager stichtingen en vermogensfondsen? Lees dan dit interview met Gerdi Hogendoorn, een collega relatiemanager.

Gerelateerde Berichten

12 januari 2021

De 15 minuten die Lina’s leven veranderde

Lees Voor Blindheid komt veel vaker voor in ontwikkelingslanden dan in Westerse landen. In Sub-Sahara Afrika zijn de cijfers van mensen met blindhe...

5 januari 2021

Bonzen op de voordeur

Lees Voor De vaders en moeders zaten op kleurrijke kleedjes op de grond. Hun kind op de arm, op schoot of liggend voor zich op de grond. Ik was op ...

18 december 2020

Maak kennis met onze nieuwe naam: SeeYou

Lees Voor Per 1 januari hebben we een nieuwe naam: SeeYou! We gaan als zelfstandige organisatie verder en kunnen daardoor nog effectiever, en nog d...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.