Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

3 juli 2019

Nieuwe publicatie: Innovate for Inclusion!

In de publicatie Innovate for Inclusion! blikken onze collega’s Matthijs, Judith en Anneke terug op het succes van de Social Innovation Lab methode. Dit doen ze door vier projecten van Light for the World uit te lichten en de resultaten te bespreken. De projecten laten zien dat de methode van het Social Innovation Lab erg succesvol is om mensen met een handicap te helpen zelfstandig te worden.

Light for the World werkt aan een inclusieve samenleving. Dit doen wij door overheden, organisaties en bedrijven te helpen hun diensten voor personen met een handicap toegankelijk te maken.Er is nog niet veel bekend is over hoe je overheden, organisaties en bedrijven het beste hierin ondersteunt. Daarom heeft Light for the World een lab opgezet. De lab methode zoekt oplossingen en voert testen uit. Hierdoor wordt de maatschappij meer bewust van het feit dat mensen met een handicap recht hebben op gelijke kansen. Deze methode lijkt erg succesvol te zijn. Meer weten over deze methode en het succes van de Social Innovation Lab? Klik hier om de Innovate for Inclusion publicatie te lezen!

Gerelateerde Berichten

19 januari 2021

Opticien Schelfhout is Opticien voor de Wereld!

Lees Voor Opticien Schelfhout voor Oog & Oor in Terneuzen draagt het label Opticien voor de Wereld. Samen met SeeYou zetten ze zich in voor bet...

12 januari 2021

De 15 minuten die Lina’s leven veranderde

Lees Voor Blindheid komt veel vaker voor in ontwikkelingslanden dan in Westerse landen. In Sub-Sahara Afrika zijn de cijfers van mensen met blindhe...

5 januari 2021

Bonzen op de voordeur

Lees Voor De vaders en moeders zaten op kleurrijke kleedjes op de grond. Hun kind op de arm, op schoot of liggend voor zich op de grond. Ik was op ...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van SeeYou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.